Edicions anteriors

FICIV > Edicions anteriors

Programación Ediciones Anteriores

El festival està promogut per l’asociació sense ànim de lucre Festival Internacional de Cine Infantil de València, constituïda expressament per a la seva organització.

PRIMERA EDICIÓ

Durant la primera edició celebrada del 26 al 31 d’Octubre de 2015, vam projectar pel·lícules com Home, Mortadel·lo i Filemó contra Jimmy el catxondo, Astèrix, Paddington i Bella and the buldogs. Totes les projeccions es van celebrar en el cine Lys i anaven precedides per un capítol en valencià de la sèrie de stop Motion “Clay Kids”.

El guanyador del concurs de cartells i la imatge que ens va representar durant tot el festival va ser Hugo Siruana del CEIP Forn d´Alcedo.

A més, vam organitzar amb gran èxit de públic el taller de Stop Motion impartit per Javier Tostado de Clay Animation i president d’Animat , les exposicions; Alicia al país de les meravelles i Robin Hood, ambdós comissariades per Luis Gasca i vam celebrar la primera trobada d’animació valenciana amb representants de les principals productores d’animació a València.

A aquesta primera edició ens va apadrinar el director de cinema Daniel Monzón i vam comtar amb la presència de Javier Fesser que va mantindre una interessant xarrada amb els nens assistents a la projecció de la seva pel·lícula.

La gala de clausura se va celebrar en L’espai cultural d’El Corte Inglés i va ser presentada per l’actriu Yohana Cobo, coneguda pel seu paper a “Volver” de Pedro Almodovar.

Esta edició se va celebrar gràcies a la colaboració dels nostres patrocinadors; Quaderns Rubio, Lys Cines, Melià Hotels, Vasauto, Regiduria d´educació, ajuntament de València, El Corte Inglés, Clay Animation, Ateneu Mercantil, Fnac, la Galeria Jorge Juan, Cl Comunicació i branding, School driver, Falomir jocs, Afactys, Visión 10, Ecomincam, Piti Flu, Mustang i les nostres seus van ser El Corte Ingés i els cines Lys de València.

Vídeo resum Ficiv 2015

SEGONA EDICIÓ

La segona edició de Ficiv es va celebrar del 17 al 22 d’Octubre de 2016 al Cine Lys.
Les pel·lícules que es van projectar van ser; L’últim mag o Bilembambudin, la màquina de fer estreles 3D, Ernest & Celestine, Zarafa, Amics per sempre, El petit príncep i Zipi i Zape. Totes les projeccions es van celebrar en el cine Lys i anaven precedides per un capitul en valencià de la sèrie de stop Motion “Clay Kids”.

El guanyador del concurs de cartells i la imatge que ens va representar durant tot el festival va ser Adrián Feltrer del CEIP Forn d´alcedo.

A més, vam organitzar amb gran èxit de públic els tallers de Stop Motion, doblatge i actuació, l’exposició “Els escuders de l’Héroe” comissariada per Luís Gasca, vam celebar novament la trobada de l animació valenciana amb representants de les principals productores d’animació a València i vam organitzar la projecció del documental Malala, el valor de l’edició produït per la Fundació Broseta.

En aquesta edició homenatgem el productor de Tadeo Jones i Atrapa la bandera, Nico Matji i vam contar amb la presència de Teo Planell i Toni Gómez (Zipi i Zape) .

Aquesta edició es va celebrar gràcies a la col·laboració dels nostres patrocinadors: Lys Cines, Col·legi d’Òptics Optometristas de la comunitat Valenciana, El Corte Inglés, One Shot Hotels, Grefusa, School Driver, Trolli, Phütomuseum, Bussi, Ateneu Mercantil, Mustang, Cl branding & comunicació i la seus del festival van ser; El Corte Inglés, els cines lys, Barreira Escola d’art i disseny.

TadeoJones

Vídeo resum Ficiv 2016