Inscripció de tallers per a xiquets de 3 a 12 anys:

Si vols apuntar-te en alguns del nostre tallers envia’ns un correu electrònic amb la teua sol·licitud i dades a info@ficiv.com

Taller de doblatge:

Un meravellós taller en què descobrirem per què parlen els dibuixos animats. Donarem a conéixer el procés que es realitza per a doblegar dibuixos animats; la traducció del guió, ajust, pautat i registre de les veus.

Taller actoral:

El taller pretén mostrar als assistents algunes de les tècniques que utilitzen els actors a l’hora de recrear un personatge. Com són les seues expressions corporals i vocals, a més de saber com treballar en equip, escoltant als que compartixen una escena amb tu. El taller també nos ensenya per mitjà de tècniques professionals a perdre la por escènica, importantíssim per a poder pujar a un escenari.

Taller de Cut Out:

L’animació amb retalls o cutout és una variant de la tècnica d’animació stop motion i es realitza fotografiant figures planes. Estes figures solen estar fetes amb cartolina, paper, te-la i/o fotografies disposades en forma horitzontal i fotografiades des de dalt.

Durant el taller els xiquets podran retallar les figures de cartolina que desitgen i donar-los vida fotograma a fotograma. Un divertit taller que fomenta la creativitat i el treball en equip.