El festival aquestá promogut per la asociación sense ánimo de lucre Festival Internacional de Cinema Infantil de València, constituïda expressament per al seu organización i formada per un president, un tresorer i un secretari.

Pel·lícules edicions anteriors

Vídeo resumeixen Ficiv 2019

Vídeo resumeixen Ficiv 2018

Vídeo resumeixen Ficiv 2017

TERCERA EDICIÓ

La tercera edició del festival es va celebrar del 23 al 29 d’Octubre i, a més del Cinema Lys, done es van projectar la majoria de pel·lícules per a públic i escolars, vam poder comptar amb dues sales de projecció més en altres punts de la ciutat com Bioparc València, on es va projectar l’Homenatge a Maite Ruíz de Austri i el Palau Colominas on es va poder veure la secció oficial a competició. Les pel·lícules i seccions que es van projectar van ser: Secció oficial; Tresors (Mèxic), Nia i el circ flotant (l’Argentina), Gats, un viatge de tornada a casa (el Japó) i Instantània (l’Equador). País Convidat Suïssa; La vida de Carabasseta i El regal de Molly monster; Projeccions especials anara de concurs; L’americà (Mèxic) i Ballerina (França); Homenatge Maite Ruíz de Austri; Animal Channel, El tresor del rei Mides, La llegenda de l’Unicorn i L’extraordinari viatge de Lucius Dumb; Estrenes durant el festival; La bola daurada. Cada pel·lícula anava precedida pels 10 finalistes del nostre I Concurs de Stop Motion.

El guanyador del concurs de cartells i la imatge dels quals ens va representar durant tot el festival va ser Adrián Feltrer del CEIP Forn d ́alcedo. A més, organitzem amb gran èxit de públic els tallers de Stop Motion i doblatge. Durant aquest últim vam tindre l’oportunitat de doblegar l’espot oficial de la conselleria valenciana de turisme. Enguany també comptem amb diverses exposicions en diferents punts de la ciutat. L’exposició “Viatgers al tren” situada en el vestíbul de l’estació del Nord de València, l’exposició “Milagros al cinema” en el Palau Colominas i l’exposició “Halloween al cinema” situada en El Corte Inglés, totes ella comissariades per Luís Gasca i dins de l’homenatge a Lorda Belver i Fina Masgrau inaugurem l’exposició “La rateta Marieta” , a més celebrem la I trobada de dones cineastes que va comptar amb les directores Maite Ruíz de Austi i Agurtzane Inxaurriaga.

En aquesta edició homenatgem el creador de Pocoyó, Guillermo García *Carsí i premiem a la Aosciación Valenciana de productors audiovisuals. La gala de clausura es va celebrar el diumenge 29 en l’Ateneu Mercantil de València i va estar presentada per l’actor Toni Gómez i el guanyador de Màster Xef Júnior …..

PREMIS 3a EDICIÓ

Premi Secció oficial a concurs: El jurat compost per; Luís Gasca, Josep Albiol, Nico Matji, Agurtzane Inxaurriaga i Felix Vanhinderhuysen otrogó el premi a la millor pel·lícula a Tresors de María Novaro. Mèxic.

Premi Solidari Save the children: Tresors de María Novaro (Mèxic).

Premi I Concurs de Stop Motion. El jurat compost per Carlota Boza, Alfonso Lara, Javier *Fesser i Javier Tostado van atorgar el premi a “La llegue pel·lícula” de Mario Barrera.

Aquesta edició es va celebrar gràcies a la col·laboració dels nostres patrocinadors: Chovi Kids, Col·legi d’Òptics Optometristes de la comunitat Valenciana Consolat de Suïssa, Lys Cinemes, El Corte Inglés, One Shot Hotels, Lacasitos, Altea Mitjana, Aaron multimèdia, Ateneu Mercantil, Mustang, Futura Impressió i la seus del festival van ser; El tall anglés, els Cinemes Lys, Bioparc València, Palacio Colominas, Estació del nord Renfe, Barreira Escula d’art i disseny.

Poster-la-vida-de-calabacin

Vídeo resumeixen Ficiv 2016

SEGONA EDICIÓ

La segona edició de Ficiv es va celebrar del 17 al 22 d’Octubre de 2016 al Cine Lys.

Les pel·lícules que es van projectar van ser; L’últim mag o Bilembambudin, la màquina de fer estreles 3D, Ernest & Celestine, Zarafa, Amics per sempre, El petit príncep i Zipi i Zape. Totes les projeccions es van celebrar en el cine Lys i anaven precedides per un capitul en valencià de la sèrie de stop Motion “Clay Kids”.

El guanyador del concurs de cartells i la imatge que ens va representar durant tot el festival va ser Adrián Feltrer del CEIP Forn d´alcedo.

A més, vam organitzar amb gran èxit de públic els tallers de Stop Motion, doblatge i actuació, l’exposició “Els escuders de l’Héroe” comissariada per Luís Gasca, vam celebar novament la trobada de l animació valenciana amb representants de les principals productores d’animació a València i vam organitzar la projecció del documental Malala, el valor de l’edició produït per la Fundació Broseta.

En aquesta edició homenatgem el productor de Tadeo Jones i Atrapa la bandera, Nico Matji i vam contar amb la presència de Teo Planell i Toni Gómez (Zipi i Zape) .

Aquesta edició es va celebrar gràcies a la col·laboració dels nostres patrocinadors: Lys Cines, Col·legi d’Òptics Optometristas de la comunitat Valenciana, El Corte Inglés, One Shot Hotels, Grefusa, School Driver, Trolli, Phütomuseum, Bussi, Ateneu Mercantil, Mustang, Cl branding & comunicació i la seus del festival van ser; El Corte Inglés, els cines lys, Barreira Escola d’art i disseny.

TadeoJones

Vídeo resumeixen Ficiv 2015

PRIMERA EDICIÓ

Durant la primera edició celebrada del 26 al 31 d’Octubre de 2015, vam projectar pel·lícules com Home, Mortadel·lo i Filemó contra Jimmy el catxondo, Astèrix, Paddington i Bella and the buldogs. Totes les projeccions es van celebrar en el cine Lys i anaven precedides per un capítol en valencià de la sèrie de stop Motion “Clay Kids”.

El guanyador del concurs de cartells i la imatge que ens va representar durant tot el festival va ser Hugo Siruana del CEIP Forn d´Alcedo.

A més, vam organitzar amb gran èxit de públic el taller de Stop Motion impartit per Javier Tostado de Clay Animation i president d’Animat , les exposicions; Alicia al país de les meravelles i Robin Hood, ambdós comissariades per Luis Gasca i vam celebrar la primera trobada d’animació valenciana amb representants de les principals productores d’animació a València.

A aquesta primera edició ens va apadrinar el director de cinema Daniel Monzón i vam comtar amb la presència de Javier Fesser que va mantindre una interessant xarrada amb els nens assistents a la projecció de la seva pel·lícula.

La gala de clausura se va celebrar en L’espai cultural d’El Corte Inglés i va ser presentada per l’actriu Yohana Cobo, coneguda pel seu paper a “Volver” de Pedro Almodovar.

Esta edició se va celebrar gràcies a la colaboració dels nostres patrocinadors; Quaderns Rubio, Lys Cines, Melià Hotels, Vasauto, Regiduria d´educació, ajuntament de València, El Corte Inglés, Clay Animation, Ateneu Mercantil, Fnac, la Galeria Jorge Juan, Cl Comunicació i branding, School driver, Falomir jocs, Afactys, Visión 10, Ecomincam, Piti Flu, Mustang i les nostres seus van ser El Corte Ingés i els cines Lys de València.