El Festival Internacional de Cine Infantil de València (Ficiv) és un festival plurilingüe que naix en 2015 amb la vocació d’omplir un lloc fins ara buit a la nostra ciutat.

Ficiv depén d’una asociació cultural sense anime de lucre, l’objectiu junt de la qual a diverses activitats relacionades, és la proyecció i promoció del cinema i/o audiovisual infantil tant en castellà com en versió original i valencià, així com la promoció del cine infantil d’animació fet a València.

Amb el, pretén acostar la cultura cinematogràfica al món infantil e inculcar als nens que el cine és art i com a tal ha de ser vist. En definitiva, crear inquietuds culturals a través de la diversió.

El festival està dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys, compta amb projeccions matinals dirigides a col·legis de primària entre setmana i organitza activitats i projeccions familiars.

“FICIV és un festival dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys que naix amb la vocació d’acostar la cultura cinematogràfica al món infantil e inculcar en els nens que el cine és art. En definitiva crear inquietuds culturals a través de la diversió”