EQUIP

Marcos Campos

Fundador, director i president de FICIV.

Ha col·laborat com a productor associat i/o promotor en 11 pel·lícules amb destacats directors com Bigas Lluna, Nacho Vigalondo, Javier Fesser, Mariano Barroso, Joaquín Oristrell, Antonia Sant Joan, entre altres.

Ha sigut director de continguts per a l’estudi de Bigas Lluna, i per al grup WPP. Comissari d’exposicions, orador ,expert en integracions creatives per a la promoció industrial de projectes culturals. Ha sigut assessor i promotor comercial en diferents festivals de cinema i música com la Mostra de València en 5 edicions, de Cinema Jove, del Festival de cinema d’Alacant , Benidorm, entre altres.

Carmen Chaves

Subdirectora del festival. Directora de programació i coordinadora de col·legis.

Estreta col·laboradora del director de Bigas Lluna, compta amb una àmplia trajectòria com a guionista de pel·lícules com Jo soc La Juani, Segon Origen, Bigas x Bigas i Didi Hollywood, rodada a València i Alacant. A més, ha col·laborat amb la Mostra de València en dos edicions i va ser auxiliar de produir de muntatge teatral “Comèdies Bàrbares” de Bigas Lluna per a la Fundació Arts Escèniques de València.

Realitza al costat de Consol Tura càstings. A més és Comissària d’exposicions.

Fundadora de FICIV.

Angel Castillo

És fundador i director de Labutaca.net, una de les publicacions pioneres de la informació digital sobre cinema en idioma espanyol, que ha rebut prop de 200 milions de visites des de la seua creació l’any 1999. Actualment centra el seu treball a València com a promotor d’esdeveniments i activitats relacionades amb el món del cinema a través de Mercacine, agència de comunicació i màrqueting especialitzada en el sector audiovisual, de la qual és fundador i director des de l’any 2017. També col·labora en mitjans de premsa escrita i programes de ràdio.

Marcos Soriano

Responsable agrupació de falles de FICIV

Professional del *mitjans de comunicació dones de 1989, va ser pioner de la televisió local a Valéncia. Duran els seus mes de 30 anys de professió ha dirigit programes festius tant de la ràdio com de la televisió, a mes de formar part dels equips informatius.

Cristina Barrachina Vázquez

*Community *Manager *FICIV.

Llicenciada en disseny gràfic i disseny de producte en l´ *Escola d’*Art i Superior de *Disseny de València (*ESAD). Té un màster en *UX/*UI. Amb més de 12 anys d’experiència en el sector, ha treballat en diferents empreses i és *co-*funder de “*Neuromarketing *Experiences”.

Eyka Carles

Responsable Anima València, subtitulat i traduccions.

Diplomada en turisme i disseny gràfic.Màster en muntatge d’exposicions i grau en ensenyament infantil en museus.

Ha passat des de la producció d’esdeveniments, la banca i el comerç exterior, fins a l’ensenyament.

Manuel Giménez de Pla

Responsable diseños .foto y videos de FICIV

22-11-1968. Va estudiar psicologia, és llicenciat en Imatge i So i Història de l’Art. Ha sigut editor i realitzador de diversos programes per a la televisió autonòmica valenciana. Ha realitzat diversos curtmetratges premiats a nivell nacional i internacional, així com tres llargmetratges, dos documentals i un de ficci

Malu Zamora

Directora de comunicació i premsa

Periodista independent de dilatada carrera en premsa tant escrita com televisiva. Viatgera empedreïda, té una gran capacitat d’adaptació que li permet captar les millors perspectives de les realitats més inaccessibles. És una reportera de raça.

Mercedes Cervantes

Responsable de protocol de FICIV

Autora Valenciana, talentosa creadora de la història, destinades al públic infantil i juvenil. Destaca pel seu enginy i el seu sentit de l’humor. Els seus llibres estan plens de personatges entranyables, i de situacions hilarants. Aconsegueix combinar la diversió i l’entreteniment, amb valuoses lliçons i ensenyaments.

Malu Zamora

Responsable *Animap

Lorenzo *Cotrina, 44 anys.

Tècnic en audiovisuals i Vídeo *discjockey.
Gràcies a les seues inquietuds artístiques aplicades al món de la imatge i el so, Lorenzo
*Cotrina porta des del 2003 gaudint amb estos treballs en diferents projectes i nombrosos
esdeveniments fins a dia de hui i sense intenció de parar.
En el Festival *Animap és un orgull poder aportar el seu granet d’arena per a fer realitat la
consagració d’este festival per a futurs anys esdevenidors.

Conocenos más

También puedes visitarnos en nuestras redes sociales.

Contacto

Soporte técnico

No dudes en ponerte en contacto con nosotros ante cualquier duda.

Copyright © 2024. Tots els drets reservats.