TALLERS

Tallers (de 6-12 anys)

Els tallers són les millors ferramentes per a ensenyar als xiquets que el cinema és art. Des de la nostra segona edició pels nostres tallers han passat mes de 700 xiquets i xiquetes. Es realitzen durant el festival i la resta de l’any.

Si eres un centre escolar i vols realçar un dels nostres tallers:

TALLER DE DOBLATGE

EL MÉS SOL·LICITAT!!!

Un meravellós taller en el qual descobrirem per què parlen els dibuixos animats. Donarem a conéixer el procés que es realitza per a doblegar dibuixos animats; la traducció del guió, ajust, pautat i registre de les veus.

(de 6-12 anys)

TALLER DE STOP MOTION

EL MAS VALUÓS!!!

Pocs gèneres fomenten tantes disciplines artístiques com l’animació Stop Motion: dibuix, modelatge, pintura, escultura, interpretació, fotografia, música… i per descomptat animació.

Explicació de la tècnica, programari , creació amb plastIlina. fotografia i visionat de tu creació.

(de 6-12 anys)

TALLER DE CUT OUT:

SOM UN EQUIP!!!

L’animació amb retallades o cutout és una variant de la tècnica d’animació stop motion i es realitza fotografiant figures planes. Estes figures solen estar fetes amb cartolina, paper, tela i/o fotografies disposades en forma horitzontal i fotografiades des de dalt.Durant el taller els xiquets podran retallar les figures de cartolina que desitgen i donar-los vida fotograma a fotograma. Un divertit taller que fomenta la creativitat i el treball en equip.

(de 6-12 anys)

TALLER DE FLIPBOOK

AIXÒ ERA UNA VEGADA EL CINEMA ANIMAT!!!

El llibre animat va ser la primera forma d’animació, basada en una seqüència lineal d’imatges en lloc d’una circular. Com podem crear imatges en moviment? En este taller experimentarem el pas de la imatge fix a la imatge en moviment.

(de 6-12 anys)

TALLER DE VÍDEO-REALITZACIÓ

COM ES FA EL CINEMA?

El taller es proposa introduir-te en el llenguatge audiovisual i la seua composició: narració, muntatge, fotografia, càmera, so i il·luminació, presa de so ,música i edició.

(de 6-12 anys)

Coneix-nos més

També pots visitar-nos en les nostres xarxes socials.

Contacte

Suport tècnic

No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres davant qualsevol dubte.

Copyright © 2024. Tots els drets reservats.