Anima València

1º ANIMA VALÈNCIA 2018

"Jornades d'Animació"

✤  10,00- 11,00 Master Class Stop Motion Javier Tostado

✤  11,15- 12,15 Master Class “El mundo real de la profesión de animador” Antonio Zurera

✤  12,30-13.30 Master Class 2D y 3D Ignacio Meneu

✤  16.30- 18.30h Documental“Cruz delgado”

✤  Mesa trobe amb Cruz delgado, Cruz DelgadoAntonio Jorge San

✤  Entrega Premi d’Honor Joaquín Sorolla Ficiv 2018 a Cruz Delgado

VALENCIA LAB

Durant la IV edició realitzem el dimarts 2 d’octubre per primera vegada les Jornades d’Animació amb les quals preteníem generar una plataforma de visualització i aparador de les productores locals. Durant la jornada es realitzen 3 màster *class impartides per; David Caballer, de *Clay *Animation; la conferència “El món real de la professió d’animador”, impartida per Antonio *Zurera; la Màster *Class d’Animació 2D i 3D, impartida per Ignacio *Meneu, de Cartoon *Production *Studio i *Toonf València; i finalment, la projecció de la pel·lícula documental “Cruz Delgado: Un Quixot de l’animació espanyola”amb el posterior col·loqui, homenatge i lliurament del Premi Joaquín *Sorolla a un emocionat Cruz Delgado al qual el *FICIV va tindre el plaer i l’honor de rebre a València per a inspirar amb la seua presència i les seues sàvies paraules a la multitud d’estudiants que van acudir a l’acte des d’escoles com la *ESAT (Escola Superior d’Art i Tecnologia), *Barreira Art i Disseny (Centre Oficial d’Estudis Superiors) i La Florida, entre altres. El col·loqui també va estar protagonitzat pel professor d’Història del Cinema i l’Animació Cruz Delgado Sánchez i l’escriptor Jorge *San Román, tots dos autors del llibre “Del Quixot als *Trotamúsicos: Els dibuixos animats de Cruz Delgado”. Va ser tot un èxit. El resultat final de la jornada va ser un aforament complet. Acreditem a 198 alumnes als quals enviem un certificat d’assistència.

2º ANIMA VALÈNCIA 2018

3º ANIMA VALÈNCIA 2020

Jornades d’animació integrades amb diferents Màster *Class exclusives impartides per professionals de referència internacional dirigides a estudiants d’animació i a professionals del sector.

Amb estes jornades, pretenem acostar als animadors contemporanis més experimentats i moderns als joves estudiants i facilitar-los l’accés a noves ferramentes i tècniques d’animació, 3D, 2D i Stop *Motion.

4º ANIMA VALÈNCIA 2021

"Jornades d'Animació"

*Anima Valencia pretén oferir coneixements per part de professionals del sector i promoure l’intercanvi de continguts per part d’estudiants d’animació. En el 2021 el podrem gaudir el 5, 6 i 7 d’octubre en *streaming amb accés lliure mitjançant registre a través del professorat. Cada centre podrà presentar els treballs en desenvolupament dels seus alumnes i el certamen triarà un màxim de 15 treballs entre els rebuts per a presentar durant l’esdeveniment. Els formadors poden contactar-nos ací. Els professors podran presentar treballs en curs dels seus alumnes i un tribunal d’experts valoraren la qualitat artística dels continguts i de l’execució.

5º ANIMA VALÈNCIA 2022

BENVINGUTS A LA QUINTA EDICIÓ DE *ANIMA VALÈNCIA

6º ANIMA VALÈNCIA 2023

BENVINGUTS A LA SEXTA EDICIÓ DE *ANIMA VALÈNCIA

Coneix-nos més

També pots visitar-nos en les nostres xarxes socials.

Contacte

Suport tècnic

No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres davant qualsevol dubte.

Copyright © 2024. Tots els drets reservats.